CSM (load balancing) and Proxy_pac Bluecoat

Unanswered Question
Nov 11th, 2008

Hello,

I have a probleme with a CSM configuration to upload from a PC a proxy_pac, here is the config I have:

!

vlan 5 client

ip address 10.255.5.6 255.255.255.0 alt 10.255.5.8 255.255.255.0

gateway 10.255.5.1

route 10.236.21.13 255.255.255.255 gateway 10.255.5.1

!

vlan 6 server

ip address 10.255.6.6 255.255.255.0 alt 10.255.6.8 255.255.255.0

gateway 10.255.6.1

!

vlan 329 client

ip address 10.255.29.34 255.255.255.0 alt 10.255.29.36 255.255.255.0

gateway 10.255.29.1

!

vlan 829 server

ip address 10.255.29.34 255.255.255.0 alt 10.255.29.36 255.255.255.0

!

probe PROXY_PAC http

request method head url http://10.255.29.9:8081/accelerated_pac_base.pac

expect status 0 499

interval 8

retries 2

failed 10

port 8081

!

serverfarm PROXY_PAC

nat server

no nat client

predictor leastconns

real 10.255.29.23

no inservice

real 10.255.29.22

inservice

real 10.255.29.21

inservice

probe PROXY_PAC

And when a put the proxy in IE it stays stock.

Do you have any ideas ?

Do someone did expereience de same problems.

Cheers

Blaise

PS looking at the connections on the CSN doing a: sh module contentSwitchingModule 1 conns

I can see that the connections are established

I have this problem too.
0 votes
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
drolemc Mon, 11/17/2008 - 07:11

This problem may cause due to Network scanner device failure or sniffers. If any issues to report with regards to the scanner (on either chassis) to the virtuals/reals... Network scanner device flags the CSM's virtuals/reals as DOWN

Actions

This Discussion