Inventory collection fails when module removed

Unanswered Question
Nov 13th, 2008
User Badges:

I currently see inventory collection fail on two 4510Es which have one of their modules removed because of hardware failure.


In IC-Server.log I see "ERROR,[Thread-33],com.cisco.nm.rmeng.util.logger.RMELogger,770,com.cisco.nm.rmeng.inventory.ics.invchange.AddInvChange,effect,

33,Unexpected error:com.sybase.jdbc2.jdbc.SybSQLException: ASA Error -193: Primary key for table 'PhysicalAssetData' is not unique""


This happens on both LMS3.01 and 3.1. Is this a known bug?


Will the problem disappear once the missing modules get replaced?

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 4 (1 ratings)
Loading.
Joe Clarke Thu, 11/13/2008 - 08:04
User Badges:
  • Cisco Employee,
  • Hall of Fame,

    Founding Member

No, not to my knowledge. All similar inventory bugs should be fixed in LMS 3.1. I haven't heard of anyone else reporting this problem. Inventory problems like this are tricky to diagnose, and I don't have any 4500s with which I can test. I suggest you open a TAC service request so that this problem can be analyzed further.

g.meerkoetter Fri, 11/14/2008 - 01:42
User Badges:

Thanks Joe, but I don't feel lucky enough today to open another SR. ;)


Deleting and re-importing the device seems to help, though I hate to use this method.

g.meerkoetter Tue, 02/03/2009 - 11:02
User Badges:

Just for the record - I've opened SR 610596225 and it looks like another bug might be filed soon.

g.meerkoetter Tue, 04/21/2009 - 05:33
User Badges:

BugID: CSCsy89484


Title: Inventory collection of 4510E fails after remove/readd power supply


Status: Fixed (Release-Pending)

Actions

This Discussion