UC520 SIP Trunk not registering

Unanswered Question
Nov 15th, 2008

Hi,


I have a UC520, and I have been trying to figure out why my SIP trunk is not registering. When I looked at the debugs, I noticed that FROM address is '101' - which is the Auto Attendant extension, which is not accepted by my SIP provider. It really should be the 'username' assigned to me. How do I get it changed so I could register?


Thanks.


------------------


Nov 16 05:22:22.998: //-1/xxxxxxxxxxxx/SIP/Msg/ccsipDisplayMsg:

Sent:

REGISTER sip:sipgw.voicenetwork.ca:5060 SIP/2.0

Via: SIP/2.0/UDP <IP ADDRESS>:5060;branch=z9hG4bKC6EF1

From: <sip:[email protected]>;tag=168ABD8-226

To: <sip:[email protected]>

Date: Sun, 16 Nov 2008 05:22:22 GMT

Call-ID: 13DC0899-B2BA11DD-8071FAEB-FB513C66

User-Agent: Cisco-SIPGateway/IOS-12.x

Max-Forwards: 70

Timestamp: 1226812942

CSeq: 133 REGISTER

Contact: <sip:101@<SOURCE IP ADDRESS>:5060>

Expires: 3600

Authorization: Digest username="XXXXX",realm="voicenetwork.ca",uri="sip:sipgw.voicenetwork.ca:5060",response="656a283e5cda0e70d74cfc716302a5e3",nonce="491faf15164f3659ade40ccc97a77c62701408c7",algorithm=md5

Content-Length: 0

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
ivillegas Thu, 11/20/2008 - 08:51

What is the CCM/CME version you are using?

Send the "show tech" output from UC520 and the output of the "show sip-ua" command.

Output of "debug ccsip all" and "debug voip ccapi inout"


satoshi.takano Sun, 11/23/2008 - 08:32

Hi, I was able to get it figured out!


Though now I have a different problem, that I will repost.


Thanks.

Actions

This Discussion