1600 Router

Unanswered Question
Dec 1st, 2008
User Badges:

I have to reload the Router to factory defaults, but I keep getting this error and cannot do anything.



00:00:09: SERVICE_MODULE(Serial1): self test finished: Passed

00:00:20: %LINK-3-UPDOWN: Interface Ethernet0, changed state to up

00:00:20: %LINK-3-UPDOWN: Interface Serial0, changed state to down

00:00:20: %LINK-3-UPDOWN: Interface Serial1, changed state to down

00:00:21: %QUICC_ETHER-1-LOSTCARR: Unit 0, lost carrier. Transceiver problem?

00:00:21: %LINEPROTO-5-UPDOWN: Line protocol on Interface Ethernet0, changed sta

te to down

00:00:21: %LINEPROTO-5-UPDOWN: Line protocol on Interface Serial0, changed state

to down

00:00:21: %LINEPROTO-5-UPDOWN: Line protocol on Interface Serial1, changed state

to down

00:00:22: %SYS-5-CONFIG_I: Configured from memory by console

00:00:22: %SYS-5-RESTART: System restarted --

Cisco Internetwork Operating System Software

IOS (tm) 1600 Software (C1600-Y-L), Version 11.3(5)T, RELEASE SOFTWARE (fc1)

Copyright (c) 1986-1998 by cisco Systems, Inc.

Compiled Wed 12-Aug-98 04:15 by ccai

00:00:23: %LINK-5-CHANGED: Interface Serial0, changed state to administratively

down


00:01:21: %QUICC_ETHER-1-LOSTCARR: Unit 0, lost carrier. Transceiver problem?


How do I get in to reload the config file to default?



Tamra

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
John Blakley Mon, 12/01/2008 - 12:59
User Badges:
  • Purple, 4500 points or more

wr erase


Is that what you're doing?


John

Richard Burts Mon, 12/01/2008 - 13:09
User Badges:
  • Super Silver, 17500 points or more
  • Hall of Fame,

    Founding Member

  • Cisco Designated VIP,

    2017 LAN, WAN

Tamra


From these messages I would assume that there is not anything connected to any of the interfaces. Is that correct?


Not having anything connected to any interface should not impact your ability to manage the config file. After the router goes through these messages, if you press the Enter key (perhaps a couple of times) do you get any response from the router?


HTH


Rick

Actions

This Discussion