Report Query Failed

Unanswered Question
Jan 2nd, 2009

Hi,
the report engine on my C150 has some problems:

In the GUI in e.g. "overview" no data is displayed. Instead of the graphs the message "No data was found in the selected time range" is shown.

The scheduled reports send by mail contain the errormessage:
===========================================
Warning <System> mail.domain.de: Report Query Failed; query_id: mga_overview_incoming_mail_ov...

The Warning message is:

Report Query Failed
query_id: mga_overview_incoming_mail_over_time
data_source: CounterReportDataSource
error: <type> ('command_manager/command_client.py call|242', "<class>", '', '[database/ReportCatalog.py run_report_queries|234] [reportdatasource/CounterReportDataSource.py query|131] [reportdatasource/CounterReportDataSource.py _parse_api_results|216] [reportdatasource/CounterReportDataSource.py _parse_interval_result_set|236] [query/result.py next|112] [query/client.py _call|212] [command_manager/command_client.py call|242]')

Version: 5.5.1-011
Serial Number: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Timestamp: 02 Jan 2009 09:47:45 +0100

===========================================
Any ideas/suggestions on this problem?

Thanks for your help

I have this problem too.
0 votes
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
chhaag Sun, 01/04/2009 - 21:06

You may want to upgrade to our current GA release, 6.5.0 - or wait a few weeks for the first maintenance release on 6.5, 6.5.1. That bug has been fixed since 6.0.

If you continue to have problems please contact support.

cheers,

Chris

Actions

This Discussion