EIGRP update being received on all but 1 router

Answered Question
Jan 13th, 2009

Made an update to an access list (advertising a new subnet out all interfaces) and all but 1 router received the update. The configs look to be identical so not sure why this one router is not updating it's routing table. When you do "sh ip eigrp traffic" the router in question is getting updates, hellos, etc.. When I do "sh ip route x.x.x.x." the response back is "subnet not in table".

Correct Answer by Giuseppe Larosa about 8 years 1 month ago

Hello Nancy,

try to restart that specific EIGRP adjacency if it is on a dedicated link by shutting down and then up the link on the core side

Hope to help

Giuseppe

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 5 (2 ratings)
Loading.
Giuseppe Larosa Tue, 01/13/2009 - 09:57

Hello Nancy,

verify if that specific router has a distribute-list inbound filtering the new subnet (for example allowing only the old ones)

Hope to help

Giuseppe

Correct Answer
Giuseppe Larosa Tue, 01/13/2009 - 10:23

Hello Nancy,

try to restart that specific EIGRP adjacency if it is on a dedicated link by shutting down and then up the link on the core side

Hope to help

Giuseppe

nancyrawls Tue, 01/13/2009 - 15:11

That's what I was planning on doing - and sure enough - that fixed it! Thanks.

Rick Morris Tue, 01/13/2009 - 11:06

Is it possible to post the config of the eigrp and acl/route-maps on the advertising router. and one working end point router and the router not receiving the route?

Actions

This Discussion