Messages to EAdmin being delivered to subscriber

Unanswered Question
Jan 15th, 2009
User Badges:

Hi


We have unity 4.0(5) and viewmail is being used for messages delivered to outlook. CallManager version is 4.1(3)


Unity is integrated with exchange.


So we have a subscriber who is getting a lot of emails from the example administrator account. When I open the email I see the following


From: Unity Messaging System - REVJNRDUNITY

To: Example Administrator - REVJNRDUNITY

Mailbox: Subscriber


I cant figure out why/where these messages are being forwarded to the subscribers mailbox.


Does anyone have any ideas?


Thanks

Michael

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
Jaime Valencia Thu, 01/15/2009 - 08:43
User Badges:
  • Cisco Employee,
  • Hall of Fame,

    2011

probably he's the owner of some elements in unity


HTH


java


if this helps, please rate

Tray Stoutmeyer Thu, 01/15/2009 - 08:43
User Badges:
  • Cisco Employee,

It's probably because that person is listed as the owner of Eadmin in your Unity SAweb subscribers. Go look up your Example Admin account in subscribers in the SAweb and see and change it to something else.


Tray

mlong0000 Thu, 01/15/2009 - 09:14
User Badges:

Hi


thanks for the replies.


I had a look and the example admin is not an owner of the account

Tray Stoutmeyer Thu, 01/15/2009 - 09:48
User Badges:
  • Cisco Employee,

I think you misunderstood. Look to see who is the owner of Example Admin, not who does Example Admin own.


Tray


mlong0000 Thu, 01/15/2009 - 10:26
User Badges:

the subscriber doesnt have an owner. It has a class of service and the other usual unity setting. But there is no owner set

Bradford Magnani Thu, 01/15/2009 - 09:30
User Badges:
  • Cisco Employee,

Is there a voice mail attached to the email? Can you listen to it and see if you can determine where its coming from?

mlong0000 Thu, 01/15/2009 - 10:22
User Badges:

Yes there is a voicemail but unfortunately its always silence. The silence can be from 10 seconds to 5 minutes long

mlong0000 Mon, 01/19/2009 - 02:36
User Badges:

ok I found it. Silly problem. Someone had changed the mail forward settings in exchange.

Actions

This Discussion