CSS 11506

Answered Question
Jan 26th, 2009

I configured VIP on my CSS 11506. I created a content rule and a service, which will be used by the content rule. Both have been activated. However, when I do "show service summary", the new service created is not coming up, it's showing down. I removed the service and re-created it and still down. My VIP won't work if the service remains down. Please help if you experience this before. Thanks so much !!

I have this problem too.
0 votes
Correct Answer by Collin Clark about 7 years 10 months ago

If possible can you remove one of the keepalives and see if that one comes up? I just want to make sure it is the keepalives.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 5 (1 ratings)
Loading.
Collin Clark Mon, 01/26/2009 - 14:13

Are you using keepalives? If they are failing, the service will show down. You can also try posting the Application Networking forum, that covers the CSS.

Hope that helps.

jeanaguemon Tue, 01/27/2009 - 06:04

Yes I'm using keepalives. Now what could cause the keepalive to fail.Still some other services are up. Thanks

Correct Answer
Collin Clark Tue, 01/27/2009 - 06:11

If possible can you remove one of the keepalives and see if that one comes up? I just want to make sure it is the keepalives.

jeanaguemon Tue, 01/27/2009 - 06:24

Collin,

You are the man! I removed th keepalive by typing "keepalive type none" initially it was "keepalive type tcp" and now the service is up and I can get to my VIP. Thanks so much! I appreciated. How should I give you a credit ?

Tom Randstrom Tue, 01/27/2009 - 06:29

If you want to give him credit, just click "Rate this Post" located directly under the answer he provided.

Collin Clark Tue, 01/27/2009 - 07:15

Glad that helped get it resolved and thanks for the points. This just happened to me a couple of weeks ago, so it was still fresh in my head.

Actions

This Discussion