CCM Service getting stopped after Cluster Upgrade

Unanswered Question
Jan 27th, 2009

Installed a Publisher and Subscriber with 6.1.2.1000-13.

After upgrading 6.1.2 to 6.1.3 my Subsriber CCM Service not getting started.I have the node licenses uploaded, Done the upgrade for Pub first and then Sub.

I have this problem too.
0 votes
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
testeven Tue, 01/27/2009 - 20:38

Hi!

Did you upload the Software Feature License and upgrade Product Licenses? Sounds like you are missing the Feature License.

Hope this helps!

Regards,

Teresa.

binu.john Tue, 01/27/2009 - 21:20

Hi Teresa,

After the 6.1.2 installation it was working fine.Service was up and it was replicating too.This happened soon after the upgrade of 6.1.3. Publisher is up and all the phones are registered.

Only My subscriber CCM service is down.

The feature license i recieved with 6.1.2 and uploaded that.

Iam attaching the License report.

Rgds

Attachment: 
testeven Wed, 01/28/2009 - 15:43

Have you checked if the Software Feature license has an expiration date or is it permanent?

You should see something like:

INCREMENT SW_FEATURE cisco 6.1 permanent uncounted \

Also see if you are getting alarms on the SUB's System log (using RTMT) 'cause if the CCM service does not start due to a license issue it should throw alarms on the syslog.

binu.john Wed, 01/28/2009 - 17:56

Hi,Pls find below one of the lic file i recieved from cisco.

INCREMENT SW_FEATURE cisco 6.1 permanent uncounted \

VENDOR_STRING=1002264FDA5061.0 \

HOSTID=002264fda506 \

NOTICE="200901250138102991 \

" SIGN="1E3F 0C10 59FD 02F7 0F3C BB1D AC8C 330E \

D27C EC4B 5304 DDF2 CA5C 3DF4 2182 0AEF D2F8 8930 1E56 2521 \

7994 B2CD 046F AFA5 8AAC 2DEB 6D27 381D 5581 31B5"

INCREMENT CCM_NODE cisco 6.1 permanent uncounted \

VENDOR_STRING=1002264FDA5061.0 \

HOSTID=002264fda506 \

NOTICE="200901250138102992 \

" SIGN="133D 6C95 553B DE89 7701 4976 F17C 79F5 \

74A9 4356 B3F6 B147 59ED 93E9 80A2 0BDB 3A0F 71BF 4DDF 529C \

DFE2 3B32 7860 76DA CCE4 40D0 7AB6 7A8F 230A D01F"

Pls advice

Rgds

John

Sascha Monteiro Wed, 01/28/2009 - 18:06

looks like you have only got a license to run 1 ccm service...

also, did you switch version after you upgraded both pub and sub?

(not switch version of the pub after you upgraded it...)

binu.john Wed, 01/28/2009 - 18:22

Hi,

I have one more license file which i uploaded to the Publisher(similar to one which i poster).In the node license it shows 2 counts. status-uploaded.

The 6.1.3 is active in Publisher and subscriber.

Actions

This Discussion