DFM import devices hang in "Learning" state - 10% completed

Unanswered Question
Jan 29th, 2009
User Badges:

Hi all,


I have done the Device Import in DFM. But the status discovery is 10% completed. It has been a week now. I have no idea what to do.


Any idea? Thank you.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
Joe Clarke Thu, 01/29/2009 - 20:42
User Badges:
  • Cisco Employee,
  • Hall of Fame,

    Founding Member

Please post the output of the pdshow command. What version of DFM is this? On what platform?

nizammuddin Mon, 02/02/2009 - 02:03
User Badges:

Hi Joe,


The DFM version is 3.0.2.

The platform is Windows 2003 server Standard Edition SP2


Any solution? Or do you need more info?

Thank you.



Attachment: 
Joe Clarke Mon, 02/02/2009 - 09:38
User Badges:
  • Cisco Employee,
  • Hall of Fame,

    Founding Member

Upgrade to DFM 3.0.4, and this problem will go away. It should also fix the problem where some of your daemons are crashing (e.g. TomcatMonitor). You can get DFM 3.0.4 under Common Services > Software Center > Software Update.

nizammuddin Wed, 02/04/2009 - 18:31
User Badges:

I have updated DFM 3.0.4. All device has been learned in DFM. All devices in "Known" state.


All processes is also UP except for 2 process is down which is DFMCTMStartup and DataPurge.


Thank you Joe

Joe Clarke Wed, 02/04/2009 - 22:01
User Badges:
  • Cisco Employee,
  • Hall of Fame,

    Founding Member

These two processes may be down in normal operation. It does not indicate a problem.

Actions

This Discussion