ATA 186 and remote sites

Unanswered Question
Feb 6th, 2009
User Badges:

Hi all,

I have a problem with my ATA 186 on remote sites. They are unable to register on the CCM v5.1.

The ATA 186 which are on the same site than the CCM work great.

I don't know why they cannot connect the CCM. I have IP Phone on the same site and they work.


Here's the nprintf of a ATA:


1:00;0,0,0,0,

tftpIp=0a100002

tftp(0x0a100002,ATA001E7AC3F1E3.cnf.xml)

tftp: 2833

tftp<0a100002:2833> ok!

read xml successful

connMonDuration:120

tftp(0x0a100002,France/ata001e7ac3f1e3)

tftp: -10

tftp(0x0a100002,France/atadefault.cfg)

tftp: -10

tftp(0x0a100002,France/7960-tones.xml)

tftp: 758

[0]StopTone

[0]Connecting to <0a100002:2000>[0]<-1:-33>...

tftpIp=0a100002

tftp(0x0a100002,ATA1E7AC3F1E301.cnf.xml)

tftp: 2833

tftp<0a100002:2833> ok!

read xml successful

connMonDuration:120

tftp(0x0a100002,France/7960-tones.xml)

tftp: 758

[1]StopTone

[1]Connecting to <0a100002:2000>[0]<-1:-33>...

[0]Conn...<0a100002:27> failed! retry[1][50]...

[1]Conn...<0a100002:31> failed! retry[1][50]...

[0]Conn...<0a100002:32> failed! retry[2][100]...

[1]Conn...<0a100002:33> failed! retry[2][100]...

1:30;0,0,0,0,

[0]<not conn:0a100002 soc:-1>

[0]StopTone

[1]<not conn:0a100002 soc:-1>

[1]StopTone

2:00;0,0,0,0,


The ata are in the latest version, and I use SCCP protocol.


Is the WAN in cause?


Thanks for your help.

Jerome



Attachment: 
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.

Actions

This Discussion