Backup is failing while upgrading LMS 3.1 from 3.0

Unanswered Question
Feb 8th, 2009
User Badges:

Hi,


While upgrading from LMS 3.0 to 3.1 it asks for taking the backup when I give the path to take the backup it fails. The error says the backup failed at cmfbac.

Do I need to upload t backup file.


Pls guide what could be reason.


Thanks

Sachi

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
ashfaqshuja Sun, 02/08/2009 - 06:49
User Badges:

We performed the following steps and observed the similar problem:


Set the Daemon Manager service to Manual, then reboot. When the server restarts, run the backup.pl script from the command line:


NMSROOT\bin\perl NMSROOT\bin\backup.pl ...


It didn't work, then we tried to reinitialize the ipm database using the following command:


NMSROOT\bin\perl NMSROOT\bin\dbRestoreOrig.pl dsn=ipm dmprefix=Ipm


However got the following error:


C:\Program Files\CSCOpx\bin>perl dbRestoreOrig.pl dsn=ipm dmprefix=Ipm

Can not open directory C:\PROGRA~1\CSCOpx\backup\manifest;

C:\Program Files\CSCOpx\bin>


Here is the file output of backup/automaticlog/cmfbacklog


Backup to 'C:/Backup/AUTOMA~1/CMFBAC~1' started at: [Sun Feb 8 17:27:07 2009]

ERROR(288): No database files are available for the installed applications; nothing to back up.

Backup failed: 2009/02/08 17:27:07


Thanks and best regards.


Shuja

Joe Clarke Sun, 02/08/2009 - 15:42
User Badges:
  • Cisco Employee,
  • Hall of Fame,

    Founding Member

You need to start a separate thread for your issue.

Joe Clarke Sun, 02/08/2009 - 15:43
User Badges:
  • Cisco Employee,
  • Hall of Fame,

    Founding Member

Please post the backup log (typically dbbackup.log).

Actions

This Discussion