RME 4.1.0 Inventory failinf for some devices

Answered Question
Feb 13th, 2009
User Badges:

Hello,

I have RME 4.1.0 and just recently I am seeing some devices failing for the scheduled inventory. I manually did the inventory and got the error "RICS0001:Internal Error,unable to process the collected data from the device". Does anybody know how to fix this kind of problem.

Correct Answer by Joe Clarke about 8 years 1 month ago

This looks like CSCsm97530 (though it could also be CSCso54489 if this device contains TenGigabit interfaces). Patches are available from the TAC for RME 4.1.1. It looks like you may also have some 3550s or 2950s running less than 12.1(19)EA1. If so, you will need to upgrade those switches before RME will be able to collect inventory from them.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 5 (1 ratings)
Loading.
baradasabut Sat, 02/14/2009 - 10:16
User Badges:

Hi, I have a similar problem. I have managed to import all the devices from a csv file to LMS Common services. First problem, RME not automatically updating the device list from CS. Second problem, if I force the updation process, all the devices are remaining in Pennding state. What could have gone wrong??

Joe Clarke Sat, 02/14/2009 - 11:29
User Badges:
  • Cisco Employee,
  • Hall of Fame,

    Founding Member

Please start a new thread for your issue.

qlgendrano Tue, 02/17/2009 - 10:47
User Badges:

Hi Joe,

Here is the IC_Server.log file. Please confirm if this is a bug so I can proceed to upgrade.


Many thanks!



Attachment: 
Correct Answer
Joe Clarke Tue, 02/17/2009 - 10:51
User Badges:
  • Cisco Employee,
  • Hall of Fame,

    Founding Member

This looks like CSCsm97530 (though it could also be CSCso54489 if this device contains TenGigabit interfaces). Patches are available from the TAC for RME 4.1.1. It looks like you may also have some 3550s or 2950s running less than 12.1(19)EA1. If so, you will need to upgrade those switches before RME will be able to collect inventory from them.

Actions

This Discussion