Time in callmanager 6

Unanswered Question
Feb 18th, 2009

hai all,

How to set time in callmanager...

I created ntp server and ntp is accessible to callmanger, but still time in callmanger is not correct

In phones and in gateway(ntp server) time is correct

Do I need to change the time in BIOS

voice experts please suggest

I have this problem too.
0 votes
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
Eldho E Kuriakose Wed, 02/18/2009 - 02:28

got the pblm

Current timezone: GMT+03:07 (Mideast/Riyadh89)

actually it is GMT+3

But for changing I need to restart callmanager....

using command :set timezone 278

Eldho E Kuriakose Wed, 02/18/2009 - 02:36

but what is the difference between

275 - Asia/Riyadh87

276 - Asia/Riyadh88

277 - Asia/Riyadh89

278 - Asia/Riyadh

any idea???

rob.huffman Wed, 02/18/2009 - 06:24

Hi Eldho,

Interesting question for sure! Here is what I found (note the +7 minutes in each of the 87,88,89);

Check out this thread;

http://www.velocityreviews.com/forums/t543449-riyadh-timezone.html

Here are the offsets for each;

Asia/Riyadh

+3

Asia/Riyadh87

+3.07

Asia/Riyadh88

+3.07

Asia/Riyadh89

+3.07

From this good doc;

http://www.cisco.com/en/US/docs/app_ntwk_services/waas/acns/v54/command/reference/8158appb.html

Hope this helps!

Rob

Thucnk_FPT_FIS_6 Mon, 03/09/2009 - 20:50

Hi,

I also have the problem with my NTP Server in CallManager 6. Configuration follows:

admin:utils ntp status

ntpd (pid 21438) is running...

remote refid st t when poll reach delay offset jitter

==============================================================================

127.127.1.0 127.127.1.0 10 l 18 64 1 0.000 0.000 0.008

10.15.83.20 .LOCL. 1 u 5 64 1 0.980 -147200 0.008

unsynchronised

time server re-starting

polling server every 16 s

Current time in UTC is : Tue Mar 10 03:42:19 UTC 2009

Current time in Asia/Bangkok is : Tue Mar 10 10:42:19 ICT 2009

admin:utils ntp status

---------------

NTP is accessible But the actual time is 10:39:19.

Any ideas for me?

Thank.

malosse Fri, 10/08/2010 - 08:12

Try this command:

  • utils ntp restart

wait around 2 minutes and try again util ntp status

regards

Manu

Actions

This Discussion