CiscoView - 2960 interfaces representation incorrect

Unanswered Question
Mar 5th, 2009
User Badges:

I am experiencing the following problem:

in CiscoView the interfaces of a 2960 switch are incorrectly represented. The first two interfaces should be fa0/1 and fa0/2 but prove to be gi0/1 and g0/2. All other interfaces are shifted two posititions to the right. The interfaces on 2950 switches in CiscoView are depicted correctly.


Information:

CiscoWorks Lms: 3.1

CiscoView: 6.1.8

2960 DevPack: 5.0

2960 Ios: 12.2(25)SEE LanBase


Actions taken:

Removal and reinstall of 2960 device package dit not solve the problem.


Any assistance would be greatly appreciated.



  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 5 (1 ratings)
Loading.
Joe Clarke Thu, 03/05/2009 - 09:26
User Badges:
  • Cisco Employee,
  • Hall of Fame,

    Founding Member

This looks just like my 2960 in my lab. I don't see any evidence of port skew here (or on my 2960). Why do you think the first two ports are gi0/1 and gi0/2?

dooll Fri, 03/06/2009 - 02:43
User Badges:

I based this conclusion on two observations. Fistly when I try to configure the top left port I get the output pictured in the first attachment. Secondly the interface status of the switch does not correspond to the CiscoView representation which you can see in the second attachment.



Joe Clarke Sat, 03/07/2009 - 23:59
User Badges:
  • Cisco Employee,
  • Hall of Fame,

    Founding Member

I have a feeling this has to do with the fact that your gig ports are connected. I don't have any 2960s with the gig ports connected, so I suggest you open a TAC service request so more analysis can be done.

Actions

This Discussion