Trouble archiving Cisco MDS 9124

Answered Question
Mar 5th, 2009

Hi,

We are having trouble archiving our SAN switch config.

We are using LMS 3.0, is there something I need to change in the configuration?

I have this problem too.
0 votes
Correct Answer by Joe Clarke about 7 years 9 months ago

This device is supported in RME 4.1.1 with MDS package version 5.1. Make sure you have the MDS package properly loaded under Common Services > Software Center > Device Update.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 5 (1 ratings)
Loading.
Joe Clarke Thu, 03/05/2009 - 10:11

What trouble are you seeing exactly? What errors do you see when trying to run a Sync Archive job against these devices?

uwic2 Fri, 03/06/2009 - 01:40

Hi thanks for your response.

The error message I am getting is:-

CM0056 Config fetch failed for llswl1san1.internal.uwic.ac.uk Cause: CM0204 Could not create DeviceContext for 1230 Cause: CM0206 Could not get the config transport implementation for 192.168.199.21 Cause: UNKNOWN Action: Check if required device packages are available in RME. Action: Check if protocol is supported by device and required device package is installed.

Jamie

Joe Clarke Fri, 03/06/2009 - 08:34

This points to a missing device package within RME. What version of RME do you have? What is the sysObjectID of this MDS?

uwic2 Mon, 03/09/2009 - 01:23

Thanks for your help with this.

The version of RME is 4.1.1 the ObjectID is .1.3.6.1.4.1.9.12.3.1.3.587

Jamie

Correct Answer
Joe Clarke Mon, 03/09/2009 - 09:13

This device is supported in RME 4.1.1 with MDS package version 5.1. Make sure you have the MDS package properly loaded under Common Services > Software Center > Device Update.

Actions

This Discussion