Image not getting uploaded on 7942

Unanswered Question
bigcappa1 Fri, 03/06/2009 - 06:44
User Badges:
  • Silver, 250 points or more

Neo,

I assume you have uploaded the TN-Gelogo.png, and the Gelogo.png to the same directory as the XML file.

Have you reset the TFTP service?


Thanks

Paul

Jaime Valencia Fri, 03/06/2009 - 06:46
User Badges:
  • Cisco Employee,
  • Hall of Fame,

    2011

most common issued are you do not set the EXACT size or do not put the files in the right folder:


7942 / 7962


Full size image-320 pixels (width) X 196 pixels (height).

Thumbnail image-80 pixels (width) X 49 pixels (height).

Directory "/Desktops/320x196x4"


make sure it's all right, restart TFTP and try again


HTH


java


if this helps, please rate

Jaime Valencia Mon, 03/09/2009 - 08:36
User Badges:
  • Cisco Employee,
  • Hall of Fame,

    2011

exactly what do you see??


if you don't see the images, the list.xml file is wrong


if you see blue images, the images are wrong


HTH


java


if this helps, please rate

Jaime Valencia Wed, 03/11/2009 - 10:35
User Badges:
  • Cisco Employee,
  • Hall of Fame,

    2011

had you already checked the list.xml file as i advised?

it's either wrong or in wrong directory.


if it was correct but images wrong you would get blue squares, but you're not getting that


HTH


java


if this helps, please rate

Jaime Valencia Wed, 03/11/2009 - 12:06
User Badges:
  • Cisco Employee,
  • Hall of Fame,

    2011

don't have one right one to confirm but as far as i remember yes


HTH


java


if this helps, please rate

Actions

This Discussion