UNITY EXPRESS MODULE RESTARTING

Unanswered Question
Mar 7th, 2009

Its fresh 2821 router with NME-CUE module


showing this


MPORTANT::

IMPORTANT:: Administrator Account Creation

IMPORTANT::

IMPORTANT:: Create an administrator account. With this account,

IMPORTANT:: you can log in to the Cisco Unity Express GUI and


MONITOR SHUTDOWN...

IMPORTANT:: run the initialization wizard.

IMPORTANT::


Enter administrator user ID:

(user ID): admin

**************************************************

Failed creating admin

Reason: Error in DB operation : SQL Query error; nested exception is:

org.postgresql.util.PSQLException: The backend has broken the c

**************************************************

INIT: Sending processes the TERM signal (y/n)?

Restarting system.



show run is attached herewith



Attachment: 
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
jconi Sat, 03/07/2009 - 13:44

Hi,


It's an Hardware failure. I had the same problem with a new 2811 with a NME-CUE too. And when I made an RMA, I received an other NME-CUE with exactly the same problem !!!

The second RMA received was OK.

Maybe a recurrent problem with NME-CUE.

rgds

jp

Eldho E Kuriakose Sat, 03/07/2009 - 22:43

I have two routers, both of them having the same problem.....


ANY OTHER TROUBLESHOOTING SUGGESTION...


RELOAD UNITY OR WHAT????

jconi Tue, 03/10/2009 - 08:01

Hi,


You can upgrade Unity Express through the Boot Loader, but I don't think it will solve the problem.

I also didn't believe I could have the same problem twice with 2 new modules. Open a TAC SR to confirm.

cmaiolani Sun, 03/22/2009 - 03:40

Hi,


two days ago i had the same problem of reboot with NME-CUE in a 2821.


I resolved this issue with boot helper:


from version 3.2 i had upgraded it to version 7.0.2.


In this way i had successfully install my NME-CUE.



dany.datacraft Wed, 05/20/2009 - 07:49

Hi all,


I had the same problem with NME-CUE on 2851. I could recover by re-installing the software via boot helper, however, once the initial wizard completes, it gives the same error message again and keeps on rebooting non-stop.


Did anyone manage to get any answer from TAC? It seems to be a common problem with NME-CUE.



Actions

This Discussion