LMS3.1 & RME4.2.0 Help needed: "Device sensed, but Inventory failed"

Answered Question
Mar 16th, 2009
User Badges:

Hi to all! I've got troubles with RME4.2 and the inventory function. We got 502 devices successfull, and 26 are failed. These 26 devices have set the correct credentials in dcr and rme!

1) What else can i check on the failed devices?

2) Many of the failed models are C3550-Series, C2950G's and C35xx. So i think the problem isn't Model-dependend.


Any ideas how to solve the problem are welcomed!


Greetings SiZe

Correct Answer by Joe Clarke about 8 years 2 months ago

In order for inventory collection to work for 3550s, they must be running at least 12.1(19)EA1 code. In order for inventory collection to work for 2950s, they must be running 12.1(11)EA1 code. It is recommended to have all 2950s and 3550s on at least 12.1(19)EA1. Is this the case?

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 5 (1 ratings)
Loading.
Correct Answer
Joe Clarke Mon, 03/16/2009 - 09:25
User Badges:
  • Cisco Employee,
  • Hall of Fame,

    Founding Member

In order for inventory collection to work for 3550s, they must be running at least 12.1(19)EA1 code. In order for inventory collection to work for 2950s, they must be running 12.1(11)EA1 code. It is recommended to have all 2950s and 3550s on at least 12.1(19)EA1. Is this the case?

szeilinger Thu, 03/19/2009 - 02:56
User Badges:

Thank you for your fast reply! You're right! I think we have to upgrade these devices to your recommended IOS Release.

I will do another post to confirm your statement!


Many Thanks


SiZe

Actions

This Discussion