Trunk between CUCM 7 and 4.3

Unanswered Question
Mar 17th, 2009

Dears,

I'm configuring a NonGwtekeeper Controlled trunk between CUCM 7 and CUCM 4.3

Calls from 4.3 to 7 are successful, but the reverse way is not working,

Kindly advice about that.

I have this problem too.
0 votes
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 4 (1 ratings)
Loading.
gogasca Tue, 03/17/2009 - 02:01

Check Device Pool of trunks and remote IP address. (ie)

cluster A (cucm 4.3) 3 servers

cluster B (cucm 7.0.1) 2 servers

when u configure in cluster A, the ICT,

2 things:

a)ICT Device Pool should have the 3 servers in its CCM group.

b) Remote server should contain 2 IP addresses of remote servers

when u configure in cluster B, the ICT,

2 things:

a)ICT Device Pool should have the 2 servers in its CCM group.

b) Remote server should contain 3 IP addresses of remote servers

HTH

imadjabboury Tue, 03/17/2009 - 02:09

actually i didn't understand well what do u mean.

i only hve one CUCM 7.0.1 and one CUCM 4.3

anyway,

thanks for ur reply.

gogasca Tue, 03/17/2009 - 02:12

check Calling search spaces, locations and regions then.

imadjabboury Tue, 03/17/2009 - 02:40

i didn't configure any Calling Search Spaces, those are fresh servers, i'm doing test in our lab.

i did configure locations and regions.

first i need to know if this type of trunk should work successfully, and has been tested.

imadjabboury Tue, 03/17/2009 - 02:19

actually i didn't understand well what do u mean.

i only hve one CUCM 7.0.1 and one CUCM 4.3

anyway,

thanks for ur reply.

gogasca Tue, 03/17/2009 - 02:37

Then it does not apply, check Incoming CSS for ICT Trunk.

R u using MTP required?

imadjabboury Tue, 03/17/2009 - 02:42

sorry for the inconvenience

the 4.3 server has configurations, but the CUCM 7 is a new one..

u meant incoming CSS on 4.3

Actions

This Discussion