Route List/Route Group CCM 702

Unanswered Question
Mar 19th, 2009

Hi,

I am having a problem with route lists in CCM 702. I have 1 route list with 2 route groups in it. Each RG has 1 Voice Gateway in it. My problem is when my Primary PRI circuit goes down on the Primary Voice Gateway, calls fail to re route over the backup Voice gateway Bri Lines. If I disconnect the ethernet interface on the Primary VG, calls re route over the backup VG as expected. I have tried a number of IOS releases. Has anyone come across this issue. IS it a CCM 7 bug possibly?

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (1 ratings)
Loading.
Jaime Valencia Thu, 03/19/2009 - 07:45

most important, what protocol are u using on the GWs???


HTH


java


if this helps, please rate

Jaime Valencia Thu, 03/19/2009 - 08:03

change this parameters and try again


Clusterwide Parameters (Route Plan)

Stop Routing on Unallocated Number Flag = False

Stop Routing on User Busy Flag = Flag


HTH


java


if this helps, please rate

Stefano Amici Thu, 04/16/2009 - 07:17

I've the same issue with H.323 and CUCM 7.0.2 but setting the service parameters doesn't solve it.


Thank in advance.


Stefano

robray_sc Wed, 12/30/2009 - 08:31

any luck getting this resolved. running into same issue. service parameters are set correctly.

comms-acumen Wed, 12/30/2009 - 09:18

Derek


if the service parameters do not work try add the command


no dial-peer outbound status-check pots


to the outbound peer on the H323 gateway.

This will send a temporary failure message instead of unallocated number which will allow the RL to continue to hunt.


Brian

Actions

This Discussion