CRA 3.5(3) engine Not strat

Unanswered Question

25: Mar 24 00:15:54.232 AST %MIVR-SS_APP-6-SS_INITIALIZING:Application subsystem initializing:

30: Mar 24 00:15:54.232 AST %MIVR-LIB_EVENT-7-OFF:Disabling DEBUGGING messages

35: Mar 24 00:15:54.232 AST %MIVR-LIB_EVENT-7-OFF:Disabling XDEBUGGING5 messages

36: Mar 24 00:15:54.247 AST %MIVR-LOG_MGR-6-CATALOG_LOADED:Log catalog loaded: Catalog=MIVR_LIB_RMI

327: Mar 24 00:16:14.076 AST %MIVR-ENG-3-UNK:Error in starting the subsystem : SUBSYSTEM_NAME = ICM Subsystem

289: Mar 24 00:16:13.435 AST %MIVR-STEP_PROMPT-7-OFF:Disabling DEBUGGING messages

290: Mar 24 00:16:13.435 AST %MIVR-STEP_PROMPT-7-OFF:Disabling XDEBUGGING messages

291: Mar 24 00:16:13.435 AST %MIVR-STEP_PROMPT-7-OFF:Disabling XDEBUGGING2 messages

292: Mar 24 00:16:13.435 AST %MIVR-STEP_PROMPT-7-OFF:Disabling XDEBUGGING3 messages

293: Mar 24 00:16:13.435 AST %MIVR-STEP_PROMPT-7-OFF:Disabling XDEBUGGING4 messages

294: Mar 24 00:16:13.435 AST %MIVR-STEP_PROMPT-7-OFF:Disabling XDEBUGGING5 messages

295: Mar 24 00:16:13.685 AST %MIVR-LOG_MGR-6-CATALOG_LOADED:Log catalog loaded: Catalog=MIVR_STEP_MEDIA_CONTROL

222: Mar 24 00:16:11.560 AST %MIVR-SS_TEL-6-SS_INITIALIZING:JTAPI subsystem initializing: Version Info=Cisco JTAPI version 2.1(3.3) Release

223: Mar 24 00:16:11.701 AST %MIVR-SS_TEL-6-CTIPORT_RECOV_THR_START:Starting CTI Port Recovery Thread: Recovery Thread id=CTIPortRecovery-0

224: Mar 24 00:16:11.951 AST %MIVR-SS_TEL-1-SS_OUT_OF_SERVICE:JTAPI subsystem in out of service: Failure reason=A number of route points are OOS - all routes; A number of CTI ports are OOS - all ports

I have this problem too.
0 votes
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
david-lima Mon, 03/23/2009 - 15:42

Hi friend, i think that your CRA server is unable to initialize the CTI ports or CTI route points through JTAPI.

Please, verify that you have the CTI ports and CTI route points associated with the JTAPI user that you create in your CCM, also validate that the JTAPI user password is the same in the CCM and in your CRA.

Hope this help

David

Hi David

the error message is(JTAPI Subsystem OUT_OF_SERVICE)

263: Mar 24 20:58:35.625 AST %MIVR-SS_TEL-4-ModuleRunTimeFailure:Real-time failure in JTAPI subsystem: Module=JTAPI Subsystem,Failure Cause=7,Failure Module=JTAPI_PROVIDER_INIT,Exception=com.cisco.jtapi.PlatformExceptionImpl: Unable to create provider -- null

264: Mar 24 20:58:35.625 AST %MIVR-SS_TEL-4-EXCEPTION:com.cisco.jtapi.PlatformExceptionImpl: Unable to create provider -- null

thanks MUGAHID

Actions

This Discussion