WCS 5.2.130 with IE 7 on W2003

Unanswered Question
Mar 26th, 2009
User Badges:

Hello,


i have installed a fresh WCS 5.2.130 on a Windows 2003 Server. I have configured the Building and Flors with Map's. When i go to the Map's with Firefox i can see the Map's - when i go with IE7 i see only a red X and no Maps - only the Access Points.


Have anyone any idee ?

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
Leo Laohoo Thu, 03/26/2009 - 16:00
User Badges:
  • Super Gold, 25000 points or more
  • Hall of Fame,

    The Hall of Fame designation is a lifetime achievement award based on significant overall achievements in the community. 

  • Cisco Designated VIP,

    2017 LAN, Wireless

What is the version of your IE/Firefox?


"The Cisco WCS user interface requires Internet Explorer 6.0/SP1, Internet Explorer 7.0 with the Flash plugin, or Mozilla Firefox 2.0.2.11 or later. The Cisco WCS user interface has been tested and verified with Internet Explorer and Firefox on a Windows platform.


Using a web browser running on Windows 2003 to access the WCS web GUI is not recommended because recommended Windows 2003 security settings may cause browsing problems.


The client running the browser must have a minimum of 1 GB of RAM and a 2-GHz processor. The client device should not be running any CPU or memory-intensive applications."


http://www.cisco.com/en/US/docs/wireless/wcs/release/notes/WCS_RN5_2MR05.html#wp68364


Hope this helps. Please rate when applicable/helpful.

Actions

This Discussion

 

 

Trending Topics - Security & Network