3G HWIC "no matching chat script found"

Unanswered Question
Mar 30th, 2009
User Badges:

Hi All


For some reason my clients 2811 router will not recognize the configured chat-script for their 3G backup.


Mar 26 15:27:35: Ce0/0/0 DDR: Attempting to dial telstra

*Mar 26 15:27:35: CHAT0/0/0: Attempting async line dialer script

*Mar 26 15:27:35: CHAT0/0/0: no matching chat script found for telstra

*Mar 26 15:27:35: CHAT0/0/0: Dialing using Modem script: d0efault-d0ials0cript & System script: none

*Mar 26 15:27:35: CHAT0/0/0: process started

*Mar 26 15:27:35: CHAT0/0/0: Asserting DTR

*Mar 26 15:27:35: CHAT0/0/0: Chat script d0efault-d0ials0cript started

*Mar 26 15:28:35: CHAT0/0/0: Chat script d0efault-d0ials0cript finished, status = Connection timed out; remote host not responding

------------------------------------------

chat-script telstra "" "ATDT*98*1#" TIMEOUT 30 CONNECT


interface Cellular0/0/0

ip address 10.210.17.4 255.255.255.0

ip mtu 1460

ip virtual-reassembly

encapsulation ppp

dialer in-band

dialer idle-timeout 30

dialer string telstra

dialer-group 1

async mode interactive

fair-queue 64 16 0

ppp authentication chap callin

ppp chap hostname xxxxxxxxxxxxxxxxxxx

ppp chap password xxxxxxxxxxxxxxxxxxx

ppp ipcp dns request


line 0/0/0

exec-timeout 0 0

modem InOut

script dialer telstra

no exec

transport input all

speed 384000


Running "start-chat telstra 0/0/0" works fine.


Any ideas?


Thanks

Ross

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 5 (1 ratings)
Loading.
Luca Andreucci Wed, 12/22/2010 - 06:47
User Badges:

had the same problem.

configuring the line section did the trick:


line 0/0/0
  script dialer YOUR_CHAT_SCRIPT

Actions

This Discussion