RV042 web access problem

Unanswered Question
Apr 2nd, 2009
User Badges:
  • Bronze, 100 points or more

Hello,


last time i have problem with RV042 fw 1.3.12.6, very frequently i cannot connect to router via web access

we have two routers in diferrent company and both have same problem


Please have some new firmware?



Regards,


Tomas

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
Steven DiStefano Thu, 04/02/2009 - 04:42
User Badges:
  • Blue, 1500 points or more

All SW/FW for the Small Business Products transitioned to CCO.

There the latests is:

RV042-v1.3.12.6tm-080527_fw.rmt
Release Date: 16/Jun/2008
RV042 firmware 1.3.12.6-tm
Size: 5309.21 KB  (5436621 bytes)


The TM is the (Trend Micro protect Link GW activiation Capability).


When you cannot connect remotely, are you able to ping the router's WAN IP?

Is the problem with the Web GUI launching only and if so, it it happening locally as well?

Are you using HTTP or HTTPS (which port if HTTPS)?


Thanks!

Tomas Chott Thu, 04/02/2009 - 05:06
User Badges:
  • Bronze, 100 points or more

Hello Steve !


i trying this firmware, both routers have same symptom, after some time 7days-14days i cannot connect to web UI, i trying change port to 8080, HTTPS

same problem


Only one way how i can connect, restart router. After this i can use UI, i can ping router, router - routing :-)


Regards


Tomas

Steven DiStefano Fri, 04/03/2009 - 12:59
User Badges:
  • Blue, 1500 points or more

Call S-TAC.  Authorize an RMA.  We dont have this problem with that model generically.  Could be something else in the network as well. 

Actions

This Discussion