ACS 4.2, installing UDV

Answered Question

I am trying to install a user defined vendor data file using csutil. I can successfully install the UDV using csutil, but when I look in 'interface configuration' in ACS the new UDV is not showing. The command I am running is: 'csutil -addudv 7 symbol.ini' and it tells me it has installed successfully. I am running ACS version 4.2, here is my VSA file:


[User Defined Vendor]

Name=SYMBOL

IETF Code=388

VSA 1=SYMBOL-AUTH

[SYMBOL-AUTH]

Type=integer

Profile=out

Enums=SYMBOL-AUTH-Enums

[SYMBOL-AUTH-Enums]

1=Monitor Role

2=Helpdesk Role

4=Nwadmin Role

8=Sysadmin Role

16=WebAdmin Role

32768=Superuser Role


Can anyone shed any light on this?




Correct Answer by Jagdeep Gambhir about 8 years 1 month ago

Did you try reloading the ACS? Also first you need to add any device in network configuration using that VSA.


Now it should show up in Interface configuration.




Regards,

~JG


Do rate helpful posts


  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 5 (1 ratings)
Loading.
Correct Answer
Jagdeep Gambhir Tue, 04/14/2009 - 06:17
User Badges:
  • Red, 2250 points or more

Did you try reloading the ACS? Also first you need to add any device in network configuration using that VSA.


Now it should show up in Interface configuration.




Regards,

~JG


Do rate helpful posts


Jagdeep Gambhir Tue, 04/14/2009 - 06:43
User Badges:
  • Red, 2250 points or more

Please mark this post resolved so others can be benefit.




Regards,

~JG



Actions

This Discussion