Replication not working just for AAA clients in NDG

Unanswered Question
Apr 15th, 2009

Hello.

I have configured replication between two ACSv4.2.

Everything worked fine except the AAA clients belonging to NDGs.

I am allowing tcp/2000 in FWSM an I am not using NAT.

The rest of the configs seem to be OK since I was able to replicate all the rest.

Does anyone have any ideia about this problem?

Thanks in advance,

Joao Carvalho

I have this problem too.
0 votes
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
Jagdeep Gambhir Wed, 04/15/2009 - 08:02

Please go to ACS--->Interface configuration--->Advanced option--->Enable NDG -->Submit.

Check now ...NDG's should be there.

Regards,

~JG

Do rate helpful posts

jcarvalh Thu, 04/16/2009 - 00:44

Hello.

NDG were already active.

NDG from primary ACS apear on secondary, however their content do not (AAA clients).

Joao Carvalho

sahmedshahcsd Thu, 04/16/2009 - 05:24

Do verify the required replication components are selected on primary ACS such as User Database and Configurations etc.,check boxes are selected in send option and the same components are selected for receive option check box in secondary ACS.

Hope this helps

Ahmed

jcarvalh Thu, 04/16/2009 - 06:58

Hello.

That was also done. It looks like a mirror :)

Thanks,

Joao

P.S. - I am going to install ACS again, don't see any other problem.

sahmedshahcsd Thu, 04/16/2009 - 09:55

Moreover Network Configuration device table can be backed up from the running ACS and can be restored on another ACS with missing NDG's under Backup and Restore.

Configuration of replication between ACS's will be followed.

HTH

Ahmed

Actions

This Discussion