Extension Mobility Error [2]

Unanswered Question
Apr 15th, 2009
User Badges:
  • Silver, 250 points or more
  • Community Spotlight Award,

    Best Publication, November 2015

New cluster setup of CCM 4.3(1) for government customer. Extension Mobility was working.


Applied hardening to servers required by customer, and now Extension Mobility returns "Error [2]" as soon as the extension mobility service is selected. IP Phone agent works fine.


Install is using DC Directory, and not active directory. Have not been able to locate any info on troubleshooting/resolving this.


Any pointers / help appreciated.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
Jaime Valencia Wed, 04/15/2009 - 07:38
User Badges:
  • Cisco Employee,
  • Hall of Fame,

    2011

it might be an error with a user not being created in dir or registry, you would need to look at a EM trace to determine if this is the case


HTH


java


if this helps, please rate

Clifford McGlamry Wed, 04/15/2009 - 07:49
User Badges:
  • Silver, 250 points or more
  • Community Spotlight Award,

    Best Publication, November 2015

Not even getting to the point where the user puts in their ID when this happens.


EM trace is a good idea though...

Jaime Valencia Wed, 04/15/2009 - 07:51
User Badges:
  • Cisco Employee,
  • Hall of Fame,

    2011

i'm not referring to the users you need to log in EM, but to the users EM process uses to work which are different


it could be the emAPP user but a trace would tell exactly


HTH


java


if this helps, please rate

Clifford McGlamry Wed, 04/15/2009 - 08:03
User Badges:
  • Silver, 250 points or more
  • Community Spotlight Award,

    Best Publication, November 2015

EM trace is throwing two errors here:


%EMApp-3-UNK:EMAppServlet: Unable to initialize alarms


%EMApp-3-UNK:Unable to find registry entry for AppUserID/Password


But it's not AD Integrated. Not sure what to do here.


Jaime Valencia Wed, 04/15/2009 - 08:12
User Badges:
  • Cisco Employee,
  • Hall of Fame,

    2011

try resetting the ccmsysuser with ccmpwdchanger


HTH


java


if this helps, please rate

Clifford McGlamry Wed, 04/15/2009 - 08:19
User Badges:
  • Silver, 250 points or more
  • Community Spotlight Award,

    Best Publication, November 2015

This is 4.3(1) without AD integration. No such user exists in the system.

Jaime Valencia Wed, 04/15/2009 - 08:46
User Badges:
  • Cisco Employee,
  • Hall of Fame,

    2011

really? open your DCD admin, go to users and let me know


HTH


java


if this helps, please rate

Clifford McGlamry Wed, 04/15/2009 - 09:11
User Badges:
  • Silver, 250 points or more
  • Community Spotlight Award,

    Best Publication, November 2015

Changed the PWD, and restarted both Tomcat and CCM.


Same problem, no change. Am I missing something?

Clifford McGlamry Wed, 04/15/2009 - 09:20
User Badges:
  • Silver, 250 points or more
  • Community Spotlight Award,

    Best Publication, November 2015

EM trace now shows:


%EMApp-3-UNK:Unable to find registry entry for AppUserID/Password


%EMApp-AMAPPSERVLET-7-UNK:Context:/emapp ::URI:/jsp/phone_error1.jsp



Jaime Valencia Wed, 04/15/2009 - 12:57
User Badges:
  • Cisco Employee,
  • Hall of Fame,

    2011

just to make sure, you ran the tool in the PUB, the pwd is only alphanumeric, did you reset IIS???


do you have these keys in registry?


HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Cisco Systems, Inc.\Directory

Configuration\AppUsers\CCMSysUser\Password


HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Cisco Systems Inc.\Directory Configuration\AppUsers\EMApp


HTH


java


if this helps, please rate

Actions

This Discussion