Poe issue on WS-C3560-24PS

Unanswered Question
Apr 22nd, 2009
User Badges:

Dear all,


I have an issue on several WS-C3560-24PS.


After a power issue and a reboot of the device, PoE is not working. Power is not provided by the switch on the user's ports.


At the reboot, I can see this log :


*Mar 1 00:00:22.405: %ILPOWER-3-CONTROLLER_POST_ERR: Inline Power Feature is disabled on this switch because Power On Self Test (POST) failed on this switch. Please consult TECH support for further assistance


Currently I have updated the IOS but nothing changes.

The current IOS is 12.2(44)SE6


Anybody have an idea or a solution ?


Best regards,

Olev


  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
NickNac79 Wed, 04/22/2009 - 04:03
User Badges:
  • Bronze, 100 points or more

Hi Olev,


It looks like your switch is faulty.

As the message says, you need to log a call with your maintenance contractor (TAC?)


They will probably arrange a replacement.


Nick

glen.grant Wed, 04/22/2009 - 04:08
User Badges:
  • Purple, 4500 points or more

Seems strange that you have multiple , I would contact the tac.

Leo Laohoo Wed, 04/22/2009 - 14:48
User Badges:
  • Super Gold, 25000 points or more
  • Hall of Fame,

    The Hall of Fame designation is a lifetime achievement award based on significant overall achievements in the community. 

  • Cisco Designated VIP,

    2017 LAN, Wireless

Hi Olev,

Do a command "sh post". Results should be "PASSED". If you have one that's "FAILED", get the appliance RMA-ed.


Hope this helps.

Actions

This Discussion