4506 slot 6 issue

Unanswered Question
Apr 22nd, 2009

I have an older style 4506 running CAT-OS. When I add a POE blade to slot 6 it is unrecognized by the chassis.

Here is a show version from the switch.

QuadB_3 (enable) sh ver

WS-C4506 Software, Version NmpSW: 7.4(2)

Copyright (c) 1995-2002 by Cisco Systems, Inc.

NMP S/W compiled on Oct 8 2002, 18:12:59

GSP S/W compiled on Oct 08 2002, 15:54:51

System Bootstrap Version: 5.4(1)

Hardware Version: 5.1 Model: WS-C4506 Serial #: FOX34371IJ2

Mod Port Model Serial # Versions

--- ---- ------------------ -------------------- ---------------------------------

1 2 WS-X4013 JAE07091S4Y Hw : 5.1

Gsp: 7.4(2.0)

Nmp: 7.4(2)

2 48 WS-X4148-RJ45V JAB04081D6N Hw : 2.6

3 48 WS-X4148-RJ JAB04081ESM Hw : 3.1

4 48 WS-X4148-RJ JAB04081SW2 Hw : 3.1

5 48 WS-X4148-RJ JAB04220JUT Hw : 3.1

DRAM FLASH NVRAM

Module Total Used Free Total Used Free Total Used Free

------ ------- ------- ------- ------- ------- ------- ----- ----- -----

1 65536K 39986K 25550K 16384K 5520K 10864K 480K 434K 46K

Uptime is 7 days, 21 hours, 2 minutes

I have this problem too.
0 votes
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
anowell Thu, 04/23/2009 - 07:06

Thanks for the response!

WS-X4148-RJ45

Please keep in mind that this blade works in slot 2.

Thanks again!

glen.grant Thu, 04/23/2009 - 07:19

Do other cards work in slot 6 ?? also you might want to check the power , the old catos boxes had limited PS's and it may not be enough to power 2 POE blades , don't know for sure though . Does it show anything in the log for when you plug the card in ?

Actions

This Discussion