2924 CL Switch - Telnet Access

Unanswered Question
Apr 23rd, 2009
User Badges:

I'm able to access the remote switch via HTTP. However, I can't access it using HyperTerminal. My PCs IP is in the "ip http access-class 2" Access-List.


Here is the VTY setting on the switch. Any Ideas???


line con 0

exec-timeout 0 0

transport input none

stopbits 1

line vty 0 4

access-class 2 in

exec-timeout 30 0

password <Removed>

login

line vty 5 15

access-class 2 in

exec-timeout 30 0

password 7 <Removed>

login

transport input telnet


  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
John Blakley Thu, 04/23/2009 - 12:39
User Badges:
  • Purple, 4500 points or more

Does it work if you remove access-class from the line? Can anyone else telnet to it that's in the list?


HTH,

John

cpremo Thu, 04/23/2009 - 12:45
User Badges:

I'll give it a try. I'll remove it from both vty 0 4 and vty 5 15.

cpremo Thu, 04/23/2009 - 15:09
User Badges:

Here is what is showing on the Configuration now and still no luck accessing the device using HyperTerminal. I get the following error: "Unable to connect to XXX.XXX.XXX.62 port 23". My "HT" emulation is Auto detect.


****************************************

line con 0

exec-timeout 0 0

transport input none

stopbits 1

line vty 0 4

exec-timeout 30 0

password

login

line vty 5 15

exec-timeout 30 0

password 7

login

transport input telnet


Leo Laohoo Thu, 04/23/2009 - 17:08
User Badges:
  • Super Gold, 25000 points or more
  • Hall of Fame,

    The Hall of Fame designation is a lifetime achievement award based on significant overall achievements in the community. 

  • Cisco Designated VIP,

    2017 LAN, Wireless

Try using the DOS command "telnet" instead of using HyeperTerminal.

Leo Laohoo Thu, 04/23/2009 - 20:23
User Badges:
  • Super Gold, 25000 points or more
  • Hall of Fame,

    The Hall of Fame designation is a lifetime achievement award based on significant overall achievements in the community. 

  • Cisco Designated VIP,

    2017 LAN, Wireless

Have you tried other machines? Could be a firewall.

Actions

This Discussion