LMS 3.01 Backup Problem

Answered Question
Apr 24th, 2009
User Badges:

Hello;


We had configured backup schedule when we installed LMS first time.

Now we realize it hasnt worked properly.

When we try to start process manually, it gives a error.we send screenshot of error and dbbackuplog in attachment.


What we supposed to do to solve this issue ?



Correct Answer by Joe Clarke about 8 years 2 months ago

What does that mean? Does the file exist or not?

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 5 (1 ratings)
Loading.
Joe Clarke Fri, 04/24/2009 - 10:14
User Badges:
  • Cisco Employee,
  • Hall of Fame,

    Founding Member

This looks like it may be related to a bad disk. Does C:\PROGRA~1\CSCOpx\objects\data\cmf\cmic\registered-templates\internetworkperformancemonitor.4.0.snetmgmt.1741.http.xml exist?

CSCO11177789 Fri, 04/24/2009 - 10:26
User Badges:

Yes, we've already controlled this file when we saw error in the log.

Correct Answer
Joe Clarke Fri, 04/24/2009 - 10:33
User Badges:
  • Cisco Employee,
  • Hall of Fame,

    Founding Member

What does that mean? Does the file exist or not?

Joe Clarke Fri, 04/24/2009 - 11:26
User Badges:
  • Cisco Employee,
  • Hall of Fame,

    Founding Member

Then verify the permissions on the file to make sure casuser has full control. The same goes for the other file which could not be read.


If the permissions are okay, then this could indicate a corrupt file system, or bad physical sectors on the disk.

CSCO11177789 Fri, 04/24/2009 - 11:25
User Badges:

We found the file which you say is corrupted. We restored file from our partition backup and solved problem.

Thanks again.

Actions

This Discussion