CCM 7.0.2 and CUDAC

Unanswered Question
May 6th, 2009

I have a customer that has a CUCM 7.0.2 with Arc's Department Attendant Console.

I have an issue with BLF status of users within the Arc console.

By default all phones are excluded from the user login used by the integration and hence stops BLF working. When I associate the phones with the user account everything works fine.

When the Attendant Console server reboots it obviously performs a re-sync of the CTI ports and then deletes all the phones from the account association.

This mean that after every reboot a manual re-association of all the phones to the user account is required to fix BLF status.

Can anyone help me find away around this or is this a bug?

Thanks

Martin

I have this problem too.
0 votes
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
martin.chapman44 Fri, 05/15/2009 - 12:47

Wong,

I have managed to fix this issue.

The problem was the ARC server was set to re-sync DC Directory on reboot and service start which caused all the User associations to be changed.

I have stopped this. It does mean that to import new users a process needs to be followed to re-add all the correct user to phones associations.

Why can't they just bin the automated sync with call manager and allow us to do it manually then we wouldn't have these darft issues.

Thanks for the help anyway.

Martin

martin.chapman44 Fri, 05/15/2009 - 12:48

Wong,

I have managed to fix this issue.

The problem was the ARC server was set to re-sync DC Directory on reboot and service start which caused all the User associations to be changed.

I have stopped this. It does mean that to import new users a process needs to be followed to re-add all the correct user to phones associations.

Why can't they just bin the automated sync with call manager and allow us to do it manually then we wouldn't have these darft issues.

Thanks for the help anyway.

Martin

Actions

This Discussion