Unity AA Problem

Answered Question
May 12th, 2009
User Badges:

I have three location A ,B and C , we are using cisco unity 5.0 and callmanager 4.3 in central site (site C) as a centralized model .remaing two remote locations are connected on central site. In (remote site A) we have FXO and in Remote location B we have DID. we are using AA of unity with call handler .In remote location A with FXo when any incoming call land we can hear welcome greeting than it ask us press 1# for English and Press 2 # for Arabic ,when i press 1# i can listen english greeting when i press 2# I can listen arabic.But now my problem is that if I configure same unity call handler /greetings with my Remote location B with DID it gives me only inital greeting.when i press 1# or press 2# nothing happines with DID.i cannot listen englis or arabic greetings. but only initial greeting runs when call lands.

Appreciate your help regarding this matter.


As I mention above I have tested a lot of thing now I found one result I have centrial CCM 4.3 and certilized unity in my centrial site and I have four PRIs with DID's. two of the PRI's are terminated in centrial site router and 2 are terminated in DR site router when ever I am trying to use auto attented on certrial site DID's which are terminated in centrial site router where is my CCM its is working fine but when ever I am trying to use auto attented on DR site DID's which are terminated in DR site router its give me same problem which I have mention in my last email my configuration in unity is fine because is start working when I use centrial site DID kindly help me I will be really thankful to you. only inital greetings work on DR sites


Correct Answer by chadlincoln about 8 years 1 week ago

Sounds like it is a DTMF problem. Unity doesn't receive the DTMF tones from when you press your keys. Check the DTMF settings on the gateway to make sure that it is configured correctly.


Please rate if this helped.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 3 (1 ratings)
Loading.
Correct Answer
chadlincoln Wed, 05/13/2009 - 05:17
User Badges:
  • Bronze, 100 points or more

Sounds like it is a DTMF problem. Unity doesn't receive the DTMF tones from when you press your keys. Check the DTMF settings on the gateway to make sure that it is configured correctly.


Please rate if this helped.

zeeshan2007 Wed, 05/13/2009 - 12:37
User Badges:

can you please tell me how can i check DTMF tones on my gateway and if this is DTMF problem so how can i fixed this thank for your support


Actions

This Discussion