Error while telnet to ACE module!!!

Unanswered Question
May 14th, 2009

Hi ,

I am not able to telnet to my ace module please see the error/msg i see when i try to login:-

[Switch6500]$ telnet acemod2

Trying 10.10.10.2.

Connected to acemod2.asia.com

acemod2 login: admin

Password:

Context not found, called API timed out

[Switch6500]$ telnet acemod2

Trying 10.10.10.2....

Connected to acemod2.asia.com.

Escape character is '^]'.

Error: context name (id:0) cannot be determined.

Any help on this will be highly appriciated.

Thanks,

Sum.

I have this problem too.
0 votes
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
dario.didio Thu, 05/14/2009 - 23:29

Hi,

are you trying to telnet the Admin context or another context?

Can you try to access it via the C6500?

use following command from the supervisor of your C6500:

session slot "slot number of ACE module" processor 0

Does this work?

sumaiyausa Fri, 05/15/2009 - 01:00

hi,

yes this works. Console works fine as well. In regards to telnet it was working fine before but dont know it stopped working now.

Reg,

Sum.

litrenta Tue, 05/19/2009 - 11:32

This is most likely a result of aclmerge process pegging cpu. from console do:

show proc cpu | inc aclmerged

see if processes are high.

aclmerge performance was improved in A2(2.x) code

sumaiyausa Wed, 10/28/2009 - 01:47

Hi Letrenta,

Now I am facing the issue while try to get into the ACE from cat 6500 switch.

C6509#session slot 2 processor 0

Error: context name (id:0) cannot be determined.

What can i do now???

Regards,

Sum

Actions

This Discussion