wifi - INFO REQUEST

Unanswered Question
May 20th, 2009

I have an issue, when a 1131 AP tried to make its first attempt at joining the wifi network is in the attachment below, i have a workaround which is lwapp ap controller ip address w.x.y.z and that works but the hardcoded version results in the error.

The CISCO-LWAPP-CONTROLLER is in the same domain as the AP's and has been working as intended until these AP's have been deployed. The controller has been re-imaged and the fault still occurs.

Mar 1 00:00:46.742: %LWAPP-5-CHANGED: LWAPP changed state to JOIN

*May 13 10:08:01.157: %LWAPP-5-CHANGED: LWAPP changed state to IMAGE

%Error opening (Protocol error)archive download: takes 6 seconds

*May 13 10:08:07.156: LWAPP_CLIENT_ERROR_DEBUG: Retransmission count for packet exceeded more than max(IMAGE_DATA , 1)

*May 13 10:08:07.156: %LWAPP-5-CHANGED: LWAPP changed state to DISCOVERY

*May 13 10:08:07.156: %LWAPP-5-CHANGED: LWAPP changed state to DISCOVERY

*May 13 10:08:07.159: LWAPP_CLIENT_ERROR: not receive read response(3)

*May 13 10:08:07.163: lwapp_image_proc: unable to open tar file

*May 13 10:08:07.188: %SYS-5-RELOAD: Reload requested by lwapp image download proc. Reload Reason: Reason unspecified.

*May 13 10:08:07.188: %LWAPP-5-CHANGED: LWAPP changed state to DOWN

*May 13 10:08:07.194: %LWAPP-5-CHANGED: LWAPP changed state to DISCOVERYXmodem file system is available.

Translating "CISCO-LWAPP-CONTROLLER.domain.domain.domain"...domain server (x.x.x.x) [OK]

examining image...

*Mar 1 00:00:46.742: %LWAPP-5-CHANGED: LWAPP changed state to JOIN

*May 13 10:12:17.152: %LWAPP-5-CHANGED: LWAPP changed state to IMAGE

*May 13 10:12:21.506: LWAPP_CLIENT_ERROR_DEBUG: spamCcmDecrypt : sessionId 0x1000CCC in msg is not valid

*May 13 10:12:21.506: LWAPP_CLIENT_ERROR_DEBUG: spamProcessSecureMsg : spamCcmDecrypt returned failure

*May 13 10:12:21.507: LWAPP_CLIENT_ERROR_DEBUG: spamProcessDiscoveryReply : spamProcessSecureMsg returned error

*May 13 10:12:21.520: LWAPP_CLIENT_ERROR_DEBUG: spamCcmDecrypt : sessionId 0x1000CCC in msg is not valid

*May 13 10:12:21.520: LWAPP_CLIENT_ERROR_DEBUG: spamProcessSecureMsg :

%Error opening (Protocol error)archive download: takes 6 seconds

spamCcmDecrypt returned failure

*May 13 10:12:21.520: LWAPP_CLIENT_ERROR_DEBUG: spamProcessDiscoveryReply : spamProcessSecureMsg returned error

*May 13 10:12:21.540: LWAPP_CLIENT_ERROR_DEBUG: spamCcmDecrypt : sessionId 0x1000CCC in msg is not valid

*May 13 10:12:21.540: LWAPP_CLIENT_ERROR_DEBUG: spamProcessSecureMsg : spamCcmDecrypt returned failure

*May 13 10:12:21.540: LWAPP_CLIENT_ERROR_DEBUG: spamProcessDiscoveryReply : spamProcessSecureMsg returned error

*May 13 10:12:21.560: LWAPP_CLIENT_ERROR_DEBUG: spamCcmDecrypt : sessionId 0x1000CCC in msg is not valid

*May 13 10:12:21.560: LWAPP_CLIENT_ERROR_DEBUG: spamProcessSecureMsg : spamCcmDecrypt returned failure

*May 13 10:12:21.560: LWAPP_CLIENT_ERROR_DEBUG: spamProcessDiscoveryReply : spamProcessSecureMsg returned error

*May 13 10:12:23.152: LWAPP_CLIENT_ERROR_DEBUG: Retransmission count for packet exceeded more than max(IMAGE_DATA , 1)

Thanks

Mayamba

I have this problem too.
0 votes
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
Scott Fella Thu, 05/21/2009 - 03:52

What do you mean the "hard coded version" doesn't work.... You are entering the wlc management ip address with the lwapp ap controller ip address w.x.y.z? If the AP and the WLC management and ap-manager is on the same subnet and the mangement and ap-manager vlan is set to untagged, the LAP should find the wlc as long as the ap recieved an ip address unless set statically.

Actions

This Discussion