How to configure 7916 expansion module

Unanswered Question
May 23rd, 2009
User Badges:

Hi

Can somebody show me, how to configure 7916 expansion module, it's the first time I worked with and i have just a blue screen when I connect it to 7965.


thanks for all


  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
Rob Huffman Sat, 05/23/2009 - 09:28
User Badges:
  • Super Red, 40000 points or more
  • Hall of Fame,

    Founding Member

  • Cisco Designated VIP,

    2017 IP Telephony, Unified Communications

Hi Malek,


Can you please let us know if you are using CME or CUCM?


Thanks,

Rob

timsoto25 Tue, 10/20/2009 - 13:23
User Badges:

Rob,


we are having this same issue. but we are using CME. do you have instructions on setting up the 7916 on CME? Currently, all lights come on but it sits there at the initial cisco screen.

m-ketchum Fri, 10/30/2009 - 13:01
User Badges:

Any success here? Having same issue.


*Edit* Disregard, firmware update in the 7975 resolved.

Rob Huffman Sun, 05/24/2009 - 06:32
User Badges:
  • Super Red, 40000 points or more
  • Hall of Fame,

    Founding Member

  • Cisco Designated VIP,

    2017 IP Telephony, Unified Communications

Hi Malek,


The steps are detailed here;


Attaching a Cisco Unified IP Phone Expansion Module


http://www.cisco.com/en/US/docs/voice_ip_comm/cuipph/7962g_7961g_7961g-ge_7942g_7941g_7941g-ge/7_1/english/administration/guide/62614241set.html#wp1039513


Hope this helps!

Rob

rcrumm_2 Tue, 09/29/2009 - 09:55
User Badges:

Hi Rob,

I have done this and the phone, a 7965, does not see the extra lines. The phone is in a remote location and I have confirmed the sidecars are powered on.


Is there something else I need to do. We have 2x12 7916's.


Thanks,

Randall

panjwani80 Tue, 09/29/2009 - 21:58
User Badges:

if your issue is blue screen then no need to worry about it. blue is just a screen colour!. just add customize 16/32 button line template and it should work


thanks

panjwani80 Tue, 08/18/2009 - 18:56
User Badges:

hey i am also getting blue screen on 7916 with 7965 phone on CUCM 7.X...how did you manage to fix it???


i am running latest firmware 1.0.3


any help would be greatly appreciated


Thanks

Actions

This Discussion