CCM7 with AD integration stops at 1200 users

Unanswered Question
May 28th, 2009
User Badges:
  • Silver, 250 points or more
  • Community Spotlight Award,

    Best Publication, November 2015

CCM 7 is being set up with AD integration via LDAP. There are over 2200 users in the AD.


The integration works, but it only pulls back 1200 users.....EXACTLY 1200 users.


I find this very susicious, but have no idea where to go with this short of a TAC case. Has anyone else seen this?

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
Clifford McGlamry Thu, 05/28/2009 - 16:02
User Badges:
  • Silver, 250 points or more
  • Community Spotlight Award,

    Best Publication, November 2015

Interesting. When I pull the logs, I see a bunch of failures saying "missing attribute", but nothing that looks like a process termination type error where it just dies. I went and looked at some of the accounts it wouldn't import. The common thing is that there was no last name in AD. When I add a last name, it pulls over. I guess the 1200 number was just a strange coincidence.

Jaime Valencia Thu, 05/28/2009 - 18:23
User Badges:
  • Cisco Employee,
  • Hall of Fame,

    2011

The behavior is explained in the config guides


After you configure LDAP synchronization in Cisco Unified Communications Manager Administration, users without last names in the corporate directory do not synchronize with the Cisco Unified Communications Manager database. No error displays in Cisco Unified Communications Manager Administration, but the log file indicates which users did not synchronize.


http://www.cisco.com/en/US/docs/voice_ip_comm/cucm/admin/7_1_2/ccmcfg/b02ldsys.html


HTH


java


if this helps, please rate

Actions

This Discussion