system is offline. login will be queued until system is backonline

Unanswered Question
Jun 3rd, 2009
User Badges:

Dears,


Since posting my problem on the forum is fasted than a tac response, i prefered to post it here.

i know that this problem was faced before, but i checked the previous posts with no resolution.

when i try to login into the ctios agent i get the message: system is offline. login will be queued until system is back online.

the ctios server log is showing:

clientMgr[1]:onConnectionClosed, Client[00002]

XXX RCV Client[00002]: eOnConnectionClosed

Client[00002[: HandleI0: Connection closed.<ERROR_NETNAME_DELETED> ERROR:

0x00000040

normally there are two ctios servers A and B. but i shut sideB and just tried with the A. both cti, and ctios servers are up. but i'm not able to connect.

please help.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
david.macias Thu, 06/04/2009 - 01:06
User Badges:
  • Blue, 1500 points or more

are your CG and CTIOS services active? Do you have your ctios client to connect to either side??


david

fabien.damien Thu, 06/04/2009 - 02:09
User Badges:

yes both services are up and ctios is listening to port 42028

thanks for your reply

david.macias Thu, 06/04/2009 - 04:27
User Badges:
  • Blue, 1500 points or more

bring up telnet and try to connect to IP 42028 and let us know what happens. Try this connection from the agents PCs.


david

fabien.damien Thu, 06/04/2009 - 05:15
User Badges:

thanks a lot david for you help, the problem was that the jtapi plugin was not installed on the PG.


Regards,

fabien.damien Thu, 06/04/2009 - 06:08
User Badges:

the problem was that jtapi wasn't installed on the pg. regards

Actions

This Discussion