Error on ACE Module

Unanswered Question
Jun 4th, 2009
User Badges:

Hi,


My ACE got struck and I was not able to change the context from admin to any other context untill I do the reload of the ACE module. During the problem only way to login to the ACE was though console and when i try to caputure the show tech I saw this error and show tech was not complete.


Error: AAA tnrpc call failed to get contextname

`show accounting log`

*** Context 0: cmd exec error ***


I appriciate some one log at this and tell me what had cause my ACE to get hung and not allowed my to enter into any other context.


Appricate your help thanks in advance.

Regards

Sum

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
Gilles Dufour Thu, 06/04/2009 - 04:25
User Badges:
  • Cisco Employee,

What version do you run ?

I believe we had seen issues similar to this one in the past, but they got fixed in recent versions.


G.

robertsmith.net... Thu, 06/04/2009 - 05:31
User Badges:

Hi ,



Copy the error message exactly as it appears on the console or in the system log. Research and attempt to resolve the error using the Output Interpreter https://www.cisco.com/cgi-bin/Support/OutputInterpreter/home.pl. Also perform a search of the Bug Toolkit http://www.cisco.com/pcgi-bin/Support/Bugtool/home.pl. If you still require assistance, open a case with the Technical Assistance Center via the Internet http://www.cisco.com/cgi-bin/front.x/case_tools/caseOpen.pl, or contact your Cisco technical support representative and provide the representative with the gathered information.



RobertS

sumaiyausa Thu, 06/04/2009 - 07:13
User Badges:

Hi Giles,

Thanks for the help.

Please find the Software Version:-

loader: Version 12.2[121]

system: Version A2(1.4a) [build 3.0(0)A2(1.4a)


Waiting for your update.


Regards

Sum.

sumaiyausa Fri, 06/05/2009 - 03:16
User Badges:

Hi Giles,

Is this any issue with the software??


Thanks

Sum

Gilles Dufour Mon, 06/08/2009 - 00:53
User Badges:
  • Cisco Employee,

did you ever load the debug-plugin ?

What you saw is most probably a software issue, but not one we have seen with your image.


G.

sumaiyausa Mon, 06/08/2009 - 01:05
User Badges:

No,we never loaded the debug-plugin.


The issues is re-occuring very often that is the ace gets hung and it takes lot of time to process any cmd when we try do run it using the console and have to end up rebooting as it gets hung.


Regards

Sum



Actions

This Discussion