IPCCX 7.x, Windows 2003 Ent Server, VMWare

Answered Question
Jun 9th, 2009
User Badges:

I am running IPCCX 7.0(1)_Build109 in VMWare Server 2.0. The IPCCX server OS is Windows 2003 Enterprise Server SP2. I have gone through the installation steps to install IPCCX and configure RmCm, the Trigger, CTI ports, resources, etc. I have configured One Button Login on my CCM 7.0.2 server (Pub and Sub).


Agents can log in and IPCCX sees the agents. Inbound calls to the trigger (5000) can be seen hitting IPCCX by using Tools>Real Time Reporting>Report and then looking at the variuos reporting options.


The problem is that the inbound calls never make it to the agents. I receive a verbal error message that states "I sorry we are currently experiencing system problems and are unable to process your call. Please try again later."

Correct Answer by ldardon about 7 years 10 months ago

Did you check whether JTAPI trigger is registered on your CallManager? You can go to CCM Admin page, then phone->CTI route point and see if the trigger is registered. If not, try resetting the CTI RP.


  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 5 (1 ratings)
Loading.
Correct Answer
ldardon Mon, 06/15/2009 - 13:29
User Badges:

Did you check whether JTAPI trigger is registered on your CallManager? You can go to CCM Admin page, then phone->CTI route point and see if the trigger is registered. If not, try resetting the CTI RP.


dwilson1031 Mon, 06/15/2009 - 14:41
User Badges:

The problem was that I had forgot to identify the CSQ name on the application configuration page. After checking the CSQ box and entering the name of the CSQ that I had created everything worked.

Actions

This Discussion