ACS 4.0 - page cannot be displayed error after configuration changes

Unanswered Question
Jun 18th, 2009


I would like to ask if this is already a known issue with ACS 4.0 wherein a page cannot be displayed error appears every time the client clicked the submit button after a they change somthing on the configuration. Thanks.



I have this problem too.
0 votes
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Collin Clark Thu, 06/18/2009 - 05:42


I experienced some weird issues like that before and it ended up being the version of Java I was using.

Hope that helps.

Jagdeep Gambhir Thu, 06/18/2009 - 05:51

If update java does not help and make sure you are running acs on the supported platform.

Example: 4.0 is not supported on win2003 Sp2.

I'm not sure if you are using acs windows or acs appliance.

Also if you are using https, please disable it and see if that makes any change.



Do rate helpful posts

greg.loria Sun, 06/21/2009 - 18:30

Hi Sirs,

Thanks a lot for the reply.

Client is already using java version 6 and I just verified with the client that the server they are using is windows 2003 with SP2 and this could be the cause of the problem.

greg.loria Sun, 06/21/2009 - 16:58

Hi Sir, thanks for the reply. I've already asked the client to update the java version they are using. I'm still waiting to their reply of the issue was resolved.

greg.loria Sun, 06/21/2009 - 19:16

Would it be possible to downgrade the Windows 2003 server from SP2 to SP1?


This Discussion