redundant wireless link with etherchannel

Unanswered Question
Jun 19th, 2009
User Badges:

two wireless link works fine without etherchannel , but i configure etherchanel and works slow and etherchannel show this:


Po2(SD) PAgP Fa0/20(I) Fa0/21(I)


Port state = Port-channel Ag-Not-Inuse


the link is like that:

sw3560 - 2 br1400 ---- 2 br1400 - sw2560


help ?? please!!

Thanks

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
anastasito Fri, 06/19/2009 - 12:15
User Badges:

sorry is this:


sw3560 - 2 br1400 ---- 2 br1400 - sw3560

thotsaphon Fri, 06/19/2009 - 12:32
User Badges:
  • Gold, 750 points or more

Tasio,


Edit: Ahh... My fault It's a cisco gear.


Please provide us with the information regarding who is connecting to who. Which devices are going to build Etherchannel.


Let's check the configuration on both sides. It's a good idea to post it here.



HTH,

Toshi

anastasito Fri, 06/19/2009 - 12:56
User Badges:

ohhh you answer very fast . great!!


i try to explaint me.


one side:


a switch 3560 with 2 br1410 connected int fas 0/20 and 0/21 in etherchanner

the same in the other side.

*******************************

interface FastEthernet0/20

switchport trunk encapsulation dot1q

switchport trunk native vlan 997

switchport mode trunk

channel-group 2 mode desirable

!

interface FastEthernet0/21

switchport trunk encapsulation dot1q

switchport trunk native vlan 997

switchport mode trunk

channel-group 2 mode desirable

!


interface Port-channel2

switchport trunk encapsulation dot1q

switchport trunk native vlan 997

switchport mode trunk

!


****************************


in one side the br1410 one root and other no-root

the same in the other side.


Thanks.


Actions

This Discussion