Unity Connection 7 - Media Master Access denied error

Unanswered Question
Jul 1st, 2009
User Badges:

Hi,


Running UC7 and when trying to record a new call handler via the Media Master through a phone handset - I get the following error message:


Server Error:

The server 192.168.10.10 reports the following:

Code 23

Description: Access Denied


Anyone else seen this or know how to get round it? I can record the messge via Sound recorder for the time being but I'd like to get this working.


Regards


Dave

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
guy.richard Fri, 07/03/2009 - 05:53
User Badges:

Have the VoiceMail ports been set with a CallingSearchSpace able to reach the phone ?

Hope that help

Guy

davidme Mon, 07/06/2009 - 00:00
User Badges:

Hi Guy,


Yes - All voicemail is working fine with this exception. Outgoing calls are enabled too.


Cheers


Dave

charlie.russell Wed, 11/11/2009 - 07:19
User Badges:

Dave,


I am hitting the same issue. Since I see no more messages I am assuming you were able to figure this one out.


What was the resolution?


Charlie

davidme Wed, 11/11/2009 - 07:24
User Badges:

Hi Charlie,


This one was never resolved. The customer is recording files externally and uploading the wav files currently. Good luck with finding the resolution - would love to know what is causing it!


Dave

Rob Huffman Wed, 11/11/2009 - 11:20
User Badges:
  • Super Blue, 32500 points or more
  • Hall of Fame,

    Founding Member

  • Cisco Designated VIP,

    2017 IP Telephony, Unified Communications

Hi Dave/Charlie,


There are some good tips in this doc, many times this problem is due to a lack of TRAP Ports;


Setting Up Playback and Recording Devices for the Media Master


http://www.cisco.com/en/US/docs/voice_ip_comm/connection/7x/user_setup/guide/7xcucus020.html



Hope this helps!

Rob


charlie.russell Wed, 11/11/2009 - 11:35
User Badges:

Thanks Rob,


I do have the default TRAP checked and all my ports are setup for TRAP. I have opened a TAC Case on this, we'll see what they come back with.


Charlie

charlie.russell Thu, 11/12/2009 - 12:56
User Badges:

Guys,


Today it is working in IE7. Yesterday it was not working. My theory is that after installing jre-6u7-windows-i586-p.exe, I did not restart my pc until today. That is the only change I made on my pc that could have any relevance. Still does not work in FireFox. Hopefully this will work for you.


Charlie

Actions

This Discussion