Line protocol is UP in cisco 3845 router and cisco 2851 router

Unanswered Question
Jul 3rd, 2009

Dear Sir,

We have two cisco routers(3845 and 2851 with 12.4(9)T7 IOS) in different locations. Both routers are connected with MPLS link.

When we use WIC 2T card in routers, line protocol goes UP, But When we use HWIC 4T card in routers, Line protocol goes DOWN.There is condition that we have to use HWIC 4T card in project.

Kindly tell me, what is problem? how can we resolve?

Regds,

Siddhartha

I have this problem too.
0 votes
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
Paolo Bevilacqua Fri, 07/03/2009 - 03:27

Contact the TAC, it may be an hardware issue of interoperability with the circuit interface converter.

pompeychimes Fri, 07/03/2009 - 05:31

Are you using the cards in one of the 4 built in slots or are you using the NM slot? If the NM slot i'm not sure if all NM's support HWIC's.

Also, how about trying another IOS version?

siddindia Fri, 07/03/2009 - 21:39

we are using cards in one of the 4 built in slots.

The IOS version is inbuilt with HWIC 4T card and these are new routers purchage for project.

I don'nt think there is any hardware issue.

REgards,

Siddhartha

Paolo Bevilacqua Sat, 07/04/2009 - 02:04

So what do you think ?

You will find that sometime, mysteriously, certain cisco HW just doesn't work.

pompeychimes Sat, 07/04/2009 - 10:28

As PB suggested you're likely going to be calling the TAC. If it was me though I would've tried the card in a different slots, a different router, and with a different IOS before calling.

James

Actions

This Discussion