The is-is issue

Answered Question
Jul 13th, 2009
User Badges:

Hi,dear all!

when I configurate the is-is,it show the error msg below:

one port is:%CLNS-3-BADPACKET: ISIS: LAN L2 hello, bad circuit type 0 from ca03.0b20.001c (FastEthernet1/1)

and the other port is:%CLNS-3-BADPACKET: ISIS: L2 CSNP, packet length 0 less than header length 33 from ca04.0b20.001d (FastEthernet1/0)

can anyone help me,and are there have doc to reference?

TKS...


Correct Answer by Giuseppe Larosa about 7 years 9 months ago

Hello Bo,


it looks like one of the two routers is not running IS-IS correctly.


May you post the platform models and the IOS images you are using?


And eventually the parts of your configuration involved: interface config is-is process config of both nodes


Hope to help

Giuseppe


  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 3 (1 ratings)
Loading.
Correct Answer
Giuseppe Larosa Tue, 07/14/2009 - 03:16
User Badges:
  • Super Silver, 17500 points or more
  • Hall of Fame,

    Founding Member

Hello Bo,


it looks like one of the two routers is not running IS-IS correctly.


May you post the platform models and the IOS images you are using?


And eventually the parts of your configuration involved: interface config is-is process config of both nodes


Hope to help

Giuseppe


huangpo2005 Wed, 07/15/2009 - 17:51
User Badges:

Hi,Giuseppe!thanks your advice very much.i think you are right!

But i'm sorry,when i reset the dymimips and cofigurate the lab again.it's ok!and i haven't save the config.

So if i have any other issue,i will ask you!

Actions

This Discussion