LMS Config Archive Problem - TFTP

Answered Question
Jul 14th, 2009
User Badges:

Hi, we have 2 LMS servers, one primary and one backup, each are independant of each other. Server-1 successfully collects configs (running, startup, and vlan). However, Server-2 does not collect the vlan configs. The error is "Could not determine the TFTPBOOT directory". It is strange to me that Server-1 is able to collect the vlan configs off of devices, but Server-2 can not collect the vlan configs. From the error message what settings on LMS on Server-2 should I check to get vlan to collect. We use SSH to collect the configurations.

Correct Answer by Joe Clarke about 8 years 2 weeks ago

No, not yet. I have an enhancement request open to add other protocols, but it is currently not implemented. The bug ID is CSCsz66704.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 5 (1 ratings)
Loading.
Joe Clarke Tue, 07/14/2009 - 10:49
User Badges:
  • Cisco Employee,
  • Hall of Fame,

    Founding Member

What platform is Server-2? The vlan.dat is always fetched using TFTP. If SSH is your primary transport, RME will SSH to the switch, then perform a copy flash:vlan.dat tftp:. Therefore, TFTP is required to be enabled and working on the server.

downeast75 Tue, 07/14/2009 - 11:51
User Badges:

thanks, I have found that our servers have disabled tftp, and I was told that it is intended to stay that way. Server-1 just happend to be missed and had TFTP enabled. With that is there any other option to collect vlan without using TFTP

Correct Answer
Joe Clarke Tue, 07/14/2009 - 11:53
User Badges:
  • Cisco Employee,
  • Hall of Fame,

    Founding Member

No, not yet. I have an enhancement request open to add other protocols, but it is currently not implemented. The bug ID is CSCsz66704.

Actions

This Discussion