WAAS - HTTP accelerator keepalive failure.

Unanswered Question
Jul 16th, 2009

Hi all,

Im experiencing a strange behavior on an NME-WAE-502-K9, with the HTTP AO .

Version: nme-wae-502-4.1.1c.16

I dont know why, sometimes the HTTP Accelarator is restarted, and sometimes is automatic disabled.

Below is the latest log, identifying a "HTTP accelerator keepalive failure", resulting in a restart for that service.

Any ideias ? Workaround .. anything... :)

site1-wae1#type-tail syslog.txt 100

... Suppressed ...

2009 Jul 16 18:00:32 site1-wae1 kernel: %WAAS-SYS-4-900000: printk: 1 messages suppressed.

2009 Jul 16 18:29:45 site1-wae1 kernel: %WAAS-SYS-4-900000: printk: 2 messages suppressed.

2009 Jul 16 18:29:50 site1-wae1 kernel: %WAAS-SYS-4-900000: printk: 3 messages suppressed.

2009 Jul 16 18:38:49 site1-wae1 Sysmon: %WAAS-SYSMON-3-445005: Fault detected: HTTP accelerator keepalive failure.

2009 Jul 16 18:41:32 site1-wae1 kernel: %WAAS-SYS-4-900000: printk: 2 messages suppressed.

2009 Jul 16 19:00:58 site1-wae1 Nodemgr: %WAAS-NODEMGR-3-330055: Health probe for service 'httpao' failed, ret code: 1.

2009 Jul 16 19:00:58 site1-wae1 Nodemgr: %WAAS-NODEMGR-5-330032: Stopping service: 'httpao'.

2009 Jul 16 19:00:58 site1-wae1 Nodemgr: %WAAS-NODEMGR-5-330036: Stop service 'httpao' using: '/ruby/bin/killtilldead httpmuxd' with pid: 18932

2009 Jul 16 19:00:58 site1-wae1 kernel: %WAAS-SYS-3-900000: Policy Engine: (pe_keepalive_accl_cmd) HTTP (5) accelerator state changed from TIMEDOUT to REGISTERED.

2009 Jul 16 20:00:59 site1-wae1 java: %WAAS-STATS-3-600074: Stats IPC Open: HTTP_AO envoy read mesg: Connection reset by peer

2009 Jul 16 20:00:59 site1-wae1 java: %WAAS-STATS-3-600023: get_ao_global: Error connecting to AO=HTTP_AO

2009 Jul 16 19:01:00 site1-wae1 Nodemgr: %WAAS-NODEMGR-5-330027: Process with pid 11204 exits

2009 Jul 16 19:01:00 site1-wae1 Nodemgr: %WAAS-NODEMGR-5-330048: DEBUG: respawn_count = 1, period: 7778.380000

2009 Jul 16 19:01:01 site1-wae1 Nodemgr: %WAAS-NODEMGR-5-330040: Start service 'httpao' using: '/diamond/bin/CheckLicenseAndStartAO.sh HTTP /sw/unicorn/bin/httpmuxd' with pid: 18975

2009 Jul 16 20:01:01 site1-wae1 httpmuxd: %WAAS-HTTPAO-5-131806: (508344) HTTP Accelerator life cycle [starting]

2009 Jul 16 20:01:01 site1-wae1 httpmuxd: %WAAS-HTTPAO-5-131806: (508886) HTTP Accelerator life cycle [callback event(0)]

2009 Jul 16 20:01:01 site1-wae1 httpmuxd: %WAAS-HTTPAO-5-131806: (597180) HTTP Accelerator life cycle [callback event(1)]

2009 Jul 16 20:01:01 site1-wae1 httpmuxd: %WAAS-HTTPAO-5-131806: (597964) HTTP Accelerator life cycle [started]

2009 Jul 16 20:01:01 site1-wae1 httpmuxd: %WAAS-HTTPAO-5-131806: (599050) HTTP Accelerator life cycle [resources allocated]

2009 Jul 16 19:01:53 site1-wae1 Sysmon: %WAAS-SYSMON-5-445011: Fault cleared: HTTP accelerator keepalive failure.

2009 Jul 16 23:01:33 site1-wae1 login: %WAAS-SYSUTL-5-800003: admin login on 0 from 192.168.40.252

site1-wae1#

I have this problem too.
0 votes
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
tblancha Fri, 07/17/2009 - 14:10

Can you try with 4.1.3a and let us know if you still get these messages?

Actions

This Discussion