RME Error - HOME0004

Answered Question
Jul 20th, 2009
User Badges:

Trying to open RME in LMS3.1 - I get HOME0004 error - unable to retrieve out-of-sync data. I have attached the RMEHome.log that details the error. I currently have the same privs that were present under LMS2.6. Note: sometimes this works, most of the time it doesn't.



Attachment: 
Correct Answer by Lucien Avramov about 7 years 8 months ago

Are you integrated with ACS ? This message can happen when the integration have not been properly made with ACS.

You may want to reintegrate LMS with ACS.


  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 5 (2 ratings)
Loading.
Correct Answer
Lucien Avramov Mon, 07/20/2009 - 20:13
User Badges:
  • Red, 2250 points or more

Are you integrated with ACS ? This message can happen when the integration have not been properly made with ACS.

You may want to reintegrate LMS with ACS.


Joe Clarke Mon, 07/20/2009 - 20:42
User Badges:
  • Cisco Employee,
  • Hall of Fame,

    Founding Member

This is most likely CSCsq83188. It is fixed in LMS 3.2.

juliocarossella Sat, 11/20/2010 - 09:07
User Badges:

Hi:

How can I get more info about this bug CSCsq83188?

Bug Toolkit shows nothing about it

I guess this bug affects only RME running on Solaris, for I cannot get it over Windows?

Is there any patch without installing LMS 3.2 (may be installing next RME version?).


Thanks a lot


Julio

Joe Clarke Sat, 11/20/2010 - 09:21
User Badges:
  • Cisco Employee,
  • Hall of Fame,

    Founding Member

This bug was a bit of a mystery.  It only was seen internally on one server, and results from an ACS authorization problem relating to a device.  The fix for CSCsq72947 also fixed this problem.  The problem affects both Windows and Solaris.  No, the only fix is to upgrade to LMS 3.2.

Actions

This Discussion