Unified Communications Manager 7.0 Web Administration Down

Unanswered Question
Jul 22nd, 2009

Im trying to get to the web administration portal of this device. It doesn't come up at all. I can ssh into the box.

I have this problem too.
0 votes
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
Jaime Valencia Wed, 07/22/2009 - 05:34

Try restarting Tomcat thru CLI and then try logging again.

HTH

java

if this helps, please rate

d-schuemann Wed, 07/22/2009 - 06:00

utils diagnose test is telling me that tomcat is not running.

When I run utils service list I get this.

admin:utils service list

Requesting service status, please wait...

System SSH [STARTED]

Cluster Manager [STARTED]

Service Manager is running

Getting list of all services

Service Manager is currently busy, please try again in a few minutes

Primary Node =true

Service Manager is running

Getting list of all services

Service Manager is currently busy, please try again in a few minutes

Primary Node =true

Naveen Raj Janardhan Wed, 07/22/2009 - 12:02

This is probably a bug not fixed in your version of CUCM. The bug id is CSCsz11007.

you may need to reboot your publisher.

SSH into the box and try using the command

"utils system restart"

You may want to do this during maintenance hours.

Naveen

d-schuemann Wed, 07/22/2009 - 16:48

After talking with TAC they are telling me I need to reload the system. Im a little curious about this as the engineer just ran util services start Cisco Tomcat and had me verify the file system. It doesn't seem like he diagnosed this as much as he should of. Does anyone have any tips ?

Actions

This Discussion